Kandilli'de orman içindeki villada yaşayan Adnan Oktar'ın komşusu Halit Uğurlu, operasyonun ardından açıklama yaparak Adnan Oktar eve girip çıkarken tüm sokak kapatılırdı, çıkmamıza izin vermezlerdi" dedi.

"ADNAN OKTAR EVİNE GİRİP ÇIKARKEN KORUMALAR TÜM SOKAĞI KAPATIRDI"

Adnan Oktar'ın villasının bitişiğinde yaşayan Halit Uğurlu, villanın Mustafa Cüre'ye ait olduğunu, Cüre vefat ettikten sonra çocuklarının kiraya verdiğini belirterek şunları söyledi: "Villaya giden yol telle kapatıldı. Önceden herkesin girebildiği bir yoldu. Oktar, sabah ve akşam villadan çıkardı. Her gittiğinde korumaları sokağı kapatır, çıkmamıza izin vermezlerdi. İçeride çoğu zaman eğlenceler olurdu. Müzik sesi gecelere kadar susmazdı. Villanın arazisi iki dönüm kadardı. Çevresindeki kamu ormanını içine alacak şekilde tel çekti.

"BİZ ÇİVİ BİLE ÇAKAMAZKEN ONLAR KAT ÇIKIYORDU"

Bahçede iki katlı eski bir ev vardı. Oktar 20 yıldır burada yaşıyor. O küçük ev her geçen gün büyümeye başladı. Her yıl kaçak bölümler yaptı. Biz çivi bile çakamazken onlar kat çıktı. Şimdi 100 odalı birden fazla ev var içeride.

"KORUMALARLA TARTIŞTIĞIMIZDA SİLAH GÖSTERİRLERDİ"

Bir başka komşu ise "Adamları üzerimizde korku yaratmıştı. Sokaklar araba dolardı. Korumalarla tartıştığımızda hemen bize silah gösterirlerdi" dedi.

Editör: TE Bilişim