Türkiye'nin köklü derneklerinden olan Aşçılar Derneği'nin yedinci kez düzenlediği Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması, her yıl olduğu gibi bu yıl da, binlerce Executive Chef ile ulusal ve uluslararası pek çok tedarikçi firmayı bir araya getirdi. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 5 ay önce kurulan şehrin ilk dondurulmuş içli köfte markası “marash içli köfte” dün İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde ünlü mankenler Asya Öztürk, Müge İskender ve Ece Bilsen tarafından tanıtıldı.

Ana salon girişinde binlerce seçkin ziyaretçiye “marash içli köfte” ünlü mankenlerle birlikte kelle paça ustası Hacı Fidan, Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Nalbant, 46 TV ve Havadis Türk Genel Koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı, Etiler Maria's Restaurant işletmecisi Maria Ekmekçioğlu, İşletmeci Erbay Çelik, yemek programları yapımcı - sunucusu Elif Korkmazel ve işletme sahibi Ökkeş Müezzinoğullarıgil katılımlarıyla yapıldı.

Lansman gününde binlerce seçkin kurumsal fuar ziyaretçisi, ünlü şefler ve basının ilgisi Kahramanmaraş içli ve sömelek köfte ile kırmızı pul biber üzerindeydi. Türkiye de ilk defa Maraş Dondurması ve Kelle Paça’dan sonra Marash İçli Köfte tarafından “dondurulmuş ve vejetaryenler için etsiz, ıspanaklı, patatesli ve etli içli köfte yapıldı. Türkiye’nin her bir köşesine şoklu olarak içli ve sömelek köfteyi ulaştırmaya başladı.

Editör: TE Bilişim