Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yayımladığı yeni sürümü ile kullancılarına 3 yeni özellik sunuyor.

Android telefonlarda Yeni Özellikler8.0 güncelleme sürümü ile Android telefonlarda WhatsApp`a mesaj bildirimleri, sohbet geçmişi yedekleme, kritik uygulama uyarıları, hata bildirimleri, medya oynatma, kategorize edilmemiş, diğer bildirimler, medya gönderme ve sessiz bildirimler gibi yeni özellikler eklendi.

Bir diğer önemli özellik ise artık kullanıcılar, sesli aramadan görüntülü görüşme seçeneğine geçiş yapabilecek. Gelen yeni özellik ile beraber görüntülü sohbet için sesli aramayı kapatıp kolayca arasında menüler arasında geçiş yapabileceksiniz. Bir sesli arama esnasında video düğmesine dokunduğunuzda, bir istek gönderilecek ve bu istek kabul edilebilecek ve reddedilebilecek.

İOS Kullanıcıları İçin Youtube Özelliği GeliyorWhatsApp’tan paylaşılan Youtube videoları artık mesajlaşma ekranında izlenebilecek. Videolar artık paylaşıldığı andan itibaren oynatılmaya başlayacak ve gönderilen videoyu izlemek için sohbet penceresinde kalmanız gerekmeyecek. Ayrıca yeni gelen sürüm ile beraber videoyu izlediğiniz sırada farklı bir sohbet penceresine girebileceksiniz.

WhatsApp’ın beta test kullanıcısıysanız, bu özelliklere hemen şimdi V2.18.18 beta sürümünde kolayca erişebilirsiniz.