Flipbook: Animate! Adından da anlaşılabileceği üzere Flipbook: Animate, çocuklar için animasyonlu çizimler ve kısa filmler yapmak için tasarlanmış bir uygulama.

Easy Translation Türkçe dahil 32 dilde çeviri yapabilen Easy Translation, kullanıcıların kelime kelime, cümle cümle dilleri birbirlerine çevirmesini sağlıyor.

MYSTIC – Photo Enlightenment MYSTIC, adında da belirtildiği üzere mistik bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak tanımlanabilir. İçerdiği düzenleme ve özelleştirme seçenekleri emsallerine kıyasla gayet başarılı.

Remote Keyboard Pad for Mac iPhone veya iPad`inizi Mac klavyesine dönüştüren kullanışlı bir uygulama. Mac klavyenize özel numaralar, oklar ve diğer blokları ekleyebilirsiniz.

Transforism Transforism, oynanış dinamiği anlık olarak değişen ve hızlı refleks gerektiren bir macera oyunu.

Fonti – Font Keyboard Fonti – Font Keyboard, 50’den fazla (Harry Potter, Matrix, Süper Mario, Minecraft vb) özel yazı tipi içeren eğlenceli ve özelleştirilebilir bir klavye uygulaması.

PXL Oldukça başarılı bir fotoğraf kolaj uygulaması. PXL (Pixel), akıllı telefon tarafından alınan anılarınızı kullanarak yeni bir mozaik sanatı oluşturdu.

Comblosion Normalde 2 dolara satılan; ancak bugün ücretsiz olan Comblosion tipik bir arcade oyunu. Parmağınızla çizgiler çizerek noktaları birleştiriyorsunuz. Noktaların dışında önceden çizilmiş çizgiler geçmek yasak. Her bağlantıdan sonra ek bir saniye alırsınız ve bir sonraki nokta görünür. Her bağlantıda zorlaşıyor ve sonu yok.

Angry Little Ninjas Düşman ninjalara karşı kıyasıya süren bir mücadeleye çekiyor bu oyun sizi. Şu an bedava!

Editör: TE Bilişim