TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Silivri Spor ile yapacağı müsabakaya deplasman takımı olarak katılsa da İstanbul'da faaliyet gösteren Andırınlılar Derneği–Çağlayan Fırnız Derneği başta olmak üzere Kahramanmaraş derneklerinin ev sahipliğinde ev sahibi takım edasında sahaya çıktı.

Silivri spor ile yapacağı müsabaka için İstanbul'a gelen Kahramanmaraşspor kafilesini karşılayan ve müsabakanın yapılacağı Silivri stadına ulaştıran, takımın her işiyle yakından ilgilenen İstanbul Andırınlılar Dernek Başkanı Hamdi Çam, Çağlayan Fırnız Derneği Başkanı Kenan Aras ve başkan yardımcısı Ünal Aras maç sonrası Kahramanmaraşspor kafilesi onuruna yemek verdi.

Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin Silivri spor ile oynadığı maçta; İstanbul Andırınlılar Derneği Başkanı Hamdi Çam ve yönetimiyle birlikte Afşinder Başkanı Ahmet ARDIÇ, Arıtaş'lılar Derneği Başkanı Adem Çelik, Elmuhay Vakfı Başkanı Uğur Yinanç, Çağlayan Fırnız Dernek Başkanı Kenan Aras ve başkan yardımcısı Ünal Aras, Afşin Tatlıder Başkanı İsrafil Bahçe, Tarafsız Saha Mustafa Aykır, Andırınder eski başkanlarından Mustafa Arslan ve 70 kişilik kafile katıldı. 46TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı gelişmeleri an be an takip etti, başkanlardan bilgi aldı. İstanbul deplasmanı akabinde takıma büyük moral olan yemekte Kahramanmaraşspor A.Ş. kulübü başkanı Fatih Mehmet Ceyhan kısa ve öz bir konuşma yaptı.

Başkan Ceyhan konuşmasında; bugün burada deplasmanda değil ev sahibiyiz. Başta İstanbul Andırınlılar Dernek Başkanım Hamdi Çam nezdinde bizleri biran dahi yalnız bırakmayan siz tüm dernekler ve vakıf başkanımıza nazik davetiniz ve sahiplenme duygunuzdan ötürü çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sahiplenme diğer illerimizdeki dernek ve vakıflarımıza da örnek olur. Memleketimizin markası Kahramanmaraşspor hak ettiği konuma gelir, gelecekte. Bugün bizlere yaşattığınız bu onur takım kafilemizle bizi mutlu etti. Taraftarından yöneticisine herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

İstanbul Andırınlılar Dernek Başkanı Hamdi Çam ise yaptığı konuşmada; 'Bizim gayemiz Kahramanmaraş'tır. Kahramanmaraşspor gittiği her maçta, müsabakalarda şehrimizi temsil ediyor. Bizde Andırınlılar Derneği olarak sosyal medyayı da aktif kullanan ve yaptığı her organizasyonda şehrimize artı değer kazandıran bir dernek başkanı olarak burada bizim gibi takım kafilemizi yalnız bırakmayan derneklerimizin ve vakfımızın başkanına ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.' dedi.

Kahramanmaraşspor A.Ş. onuruna verilen yemek sonrası kafileye iştirak eden topluluk birlikte fotoğraf çektirme fırsatı buldu.