Geçen sezon Nice formasıyla 26 gol kaydeden 28 yaşındaki futbolcunun boşta olduğu, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz’e hatırlatıldı. Türkiye gazetesinden Burhan Can Terzi, Başkan Cengiz`in GSYİAD’ın verdiği iftar çıkışında Balotelli’yle ilgili soruları cevapladığını aktardı.

Fransız kulübü Nice ile sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde olan 28 yaşındaki golcü futbolcu Mario Balotelli yeniden İtalyanların 1 numaralı golcüsü hâline geldi.

BAŞKANDAN BALOTELLİ YORUMU

Kongre üyelerinin “Sayın Başkan, Balotelli boşta, bonservisi için para gerekmiyor ama yaramaz çocuk” sözleri üzerine Mustafa Cengiz de “Yaramaz çocuk olması sorun değil, Fatih Hoca’m disiplin konusunda 1 numara, Balotelli’yi çok iyi disipline eder” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı “Semti İkitelli, Mario Balotelli” tekerlemesine de çok gülerken, bu söz kalıbını tekrarladı. Balotelli her ne kadar “Yaramaz çocuk” olsa da kazanma arzusu, hırsı ve yıldız özellikleriyle taraftarlar arasında heyecan oluşturmuş durumda. Dünya arenasında her türlü tecrübeye sahip olan Balotelli’nin Türk Telekom Stadyumu’nu coşturacağı düşünülüyor.

KALEYE YENİ ADAY KOMŞUDAN

Cedric Carrasso ve Eray İşçan`ın sözleşmelerinin sona ermesinin ardından bu iki isimle yola devam etmeyecek olan Galatasaray ikinci kaleci arayışını sürdürüyor. Son zamanlarda bu konuda milli kaleci Serkan Kırıntılı`nın sarı-kırmızılılarla ismi anılırken, listeye Yunanistan`tan bir isim girdi. PAOK`un 29 yaşındaki kalecisi Alexandros Paschalakis`in radarda olduğu ifade edildi. Yunan kaleci geçen sezon 25 maçta forma giydi.

MUĞDAT ASLAN OLUYOR

Galatasaray, yaz sezonunun ilk transferini gerçekleştirdi. Geçen hafta prensipte anlaşılan Muğdat Çelik ile detaylar da görüşüldü ve el sıkışıldı. Son 2,5 sezondur Akhisar formasıyla Süper Lig’de boy gösteren 28 yaşındaki kanat oyuncusuyla 2+1 yıllık anlaşma sağlanırken, Muğdat’a garanti para olarak 600 bin avro ödenecek. Gelecek sezon Avrupa’da da mücadele edecek sarı-kırmızılılarda Muğdat alternatif isimlerden biri olacak.

TOLGA`YA TEBLİĞ EDİLDİ

Galatasaray yönetimi, önümüzdeki sezon takımda düşünülmeyen isimlerle görüşmelere başladı. Şampiyonluk yarışındaki kritik haftalarda sakatlığını bahane eden Tolga Ciğerci de bu isimlerden birisi. Sarı-kırmızılı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tolga Ciğerci’nin menajeri ile görüşülerek, 26 yaşındaki futbolcuya kulüp bulması istendi.

NURİ ŞAHİN OPERASYONU

Galatasaray’da idari menajer Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenör Levent Şahin’in, Borussia Dortmund’un satış listesine koymaya hazırlandığı Nuri Şahin için Almanya’ya gittiği ortaya çıktı. Bu ikilinin Alman yöneticilerle yapacağı zirvede el sıkışmaları durumunda, Nuri Şahin’e 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağı ileri sürüldü.

Editör: TE Bilişim