Performansından memnun kalınmayan isimlerin yanı sıra satış potansiyeli olan oyuncular ile de önümüzdeki sezon yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivert kulüp, bir anlamda kadrosundan 11 oyuncuya da veda edecek. İşte önümüzdeki sezon sarı-lacivertli kulüpte olmaması kuvvetle muhtemel en iyi 11; 

KameniFenerbahçe`ye transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan Kameni`nin sözleşmesi devam etse de önümüzdeki sezon takımda kalmasına mucize gözüyle bakılıyor. Takımdaki satış potansiyeli olan oyunculardan biri olan Kameni`nin Çin ve Katar opsiyonları bulunuyor.

SkrtelFenerbahçe`nin önemli futbolcularından biri olan Skrtel, 33 yaşında. Sarı-lacivertli kulüp, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Skrtel için tüm alternatif opsiyonları değerlendirecek.

Luis NetoFenerbahçe`de kiralık olarak forma giyen Luis Neto, önümüzdeki sezon kesin olarak kadroda yer almayacak.

Roman NeustadterFenerbahçe`ye transfer olduğu günden bu yana performansıyla istikrarı sağlayamayan Neustadter için 2018 Dünya Kupası büyük avantaj olacaktı ancak Rus oyuncu, milli takım aday kadrosundan da çıkartıldı. Fenerbahçe, Roman Neustadter için gelen tüm teklifleri değerlendirecek.

Ozan TufanFenerbahçe`nin en büyük satış potansiyelleri arasında yer alan Ozan Tufan`ın sezon sonunda Avrupa`ya transferine kesin gözüyle bakılıyor.

ValbuenaAykut Kocaman ile yıldızı barışmayan Valbuena için sezon sonunda ABD, Katar ve Çin opsiyonları bulunuyor ancak Aykut Kocaman`ın durumundaki belirsizlik, Valbuena`nın geleceği açısından da belirleyici olacak.

Josef de SouzaFenerbahçe`nin en büyük satış potansiyeli olan Josef de Souza için 12-15 milyon euro seviyesinde gelecek olan teklifler olası bir ayrılığın fitilini ateşleyecek.

Nabil DirarFenerbahçe`deki performansı ile tartışmalara neden olan Dirar için sezon sonu yolculuk pek de uzak görünmüyor.

AatıfFenerbahçe`de bu sezon bile kalması "sürpriz" olarak değerlendirilen Aatıf`ın sezon sonunda Fenerbahçe`ye formasına veda etmesin kesin gözüyle bakılıyor.

FernandaoAyrılacak

JanssenSözleşmesindeki opsiyon kullanılmayacak

Editör: TE Bilişim