Pazarcık Belediyesi tarafından Narlı Mahallesi Taziye Evinde düzenlenen Mevlidi Şerif programına Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Garnizon Komutanı Abdulkadir Yağar, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazının ardından başlayan Mevlidi Şerif programı İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç’in Kura'n-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlidi şerif ve ilahilerin okunmasıyla devam eden program son olarak Şehit Uzman Çavuş Salih Hayırsöz ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah'tan rahmet dilendi.

Program sonunda bir açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Vatanımızın muhafazası ve milletimizin istikbali için canını feda eden tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu yolda 9 Ağustos 2018 tarihinde Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde, bir grup PKK'lı teröristin ateş açması sonucu şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Salih Hayırsöz’ün şahadetinin ikinci yılında, kahraman kardeşimiz Uzman Çavuş Salih Hayırsöz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim