Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, bir internet sitesine canlı yayında röportaj verirken depreme yakalandı. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 10.58'de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yerin 5.0 kilometre altında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ da, Kahramanmaraş’ta bulunan bir internet sitesine canlı yayında röportaj verirken depreme yakalandı.

Başkan Bozdağ, röportajında, "Çok kıymetli Kahramanmaraş hemşirelerimiz 2017 yılının özellikle son dönemleri Kudüs meselesi dünyada bir deprem etkisi oluşturdu. Özellikle Amerika Devlet Başkanı'nın Trump'ın söylediği İsrail'in başkenti Kudüs'tür ama İsrail'in başkenti telavidir. Özellikle İslam İşbirliği toplantısında Türkiye'nin dünyada İslam ülkelerinin lideri olduğunu gösterdiği ve çok iyi bir kararlılıkla Trump'a güzel bir tokat atmıştır. O tokat Birleşmiş Milletlerde dünyada 128 tane ülkenin Trumpa karşı..." dediği sırada deprem meydana geldi.

Başkan Bozdağ, konuşmasını keserek "Pardon deprem oldu ha" diyerek röportaja ara verdi.

Editör: TE Bilişim