18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle Kahramanmaraş’ta bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklere Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te katıldı. Mahçiçek öncelikle, İstiklal uğruna destan yazan şehitleri ziyaret ederek, mezarları başında dua etti.

Ardından Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda öğrenciler şehitleri anarak, şiirler okudu ve izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, eğitimlerine ve gelişimlerine çok önem verdiği öğrencilerin gösterilerini ilgi ve hayranlıkla izledi. Gösteri sonunda öğrenciler tarafından sahnede Şanlı Türk Bayrağının açılması büyük alkış aldı.

Daha sonra Ramada Plaza Kahramanmaraş’ta şehit aileleri ve gaziler için yemek programı düzenlendi. Programa katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şehit ailelerini ve gazileri masalarında tek tek ziyaret ederek, sohbet etti.

Editör: TE Bilişim