“Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu bu önemli gün hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur.

Yine bu önemli günde Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan gelecek nesillere çocuk bayramı armağan edilmiştir.

Geleceğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımızı alanında en iyi hale getirmek için gayret ediyor, onları vatanını, milletini seven, okuyan ve üreten bireyler haline getirmek için çalışıyoruz.  Bu ülkenin evlatlarına donanımlı, başarılı ve bilgin olmak yakışır. Ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetişmek için önce eğitim alacak ve gelişeceğiz. Birlik ve beraberlik duygusu içinde, bizlerin de gayret ve desteği ile gelecek nesillerimizi daha iyi hale getireceğiz.

Böyle iki özel ve anlamlı günde öncelikle çocuklarımıza armağan edilen çocuk bayramında gelecek nesillerimize başarılar diliyor, savaştan uzak barış içinde bir hayat yaşamalarını Allah’tan niyaz ediyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun yıldönümünde ise Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyorum.”

Editör: TE Bilişim