Ziyarette Kahramanmaraş’ın İmar sorunları, kentsel dönüşüm sorunları gibi sorunlar konuşuldu. Başkan Mahçiçek ise Onikişubat Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kahramanmaraş için eneler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ziyarette yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Onikişubat Belediyesi çok ciddi çalışmalar yapıyor. Her gün yeni projelerle güzel şeyler yapılıyor. Bisiklet ve koşu yolu projesi gerçekten önemli proje ve Halk tarafından da büyük beğeni aldı.  Bir çok yeni projeleriniz hayat geçecek. Bilgi Kültür evleri projesi, Kırsal kesimde eğitim projeleriniz gibi bir çok önemli projeleriniz oldu. Bizi yapmış olduğunuz birbirinden önemli projeler hakkında bilgilendirdiniz. Biz Kahramanmaraş’a  yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

MAHÇİÇEK; “İNŞALLAH GÖNÜL BİRLİĞİ VE ANLAYIŞIYLA DA MEMLEKETE HİZMET NOKTASINDA HEP BERABER ÇALIŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ

     Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’mizin başta Başkanı, Yönetim Kurulu ve Üyeleri bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerde bizler gibi Kamuoyuna hizmet etmiş arkadaşlarımızsınız. Dolayısıyla Kamuoyunun oluşmasında, Belediyemizin hizmetlerinin duyurulmasında büyük emekleri olan siz değerli gazeteci arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Daha önce hizmet eden arkadaşlarımıza da sizler adına teşekkür ediyorum. İnşallah gönül birliği ve anlayışıyla da memlekete hizmet noktasında hep beraber çalışmaya gayret edeceğiz. Sizlerin de bizleri yönlendirmesi ile, eksiğimiz ve noksanımız olursa bizlere bildirmeniz itibariyle inşallah memlekete daha güzel hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Bütün amacımız, gayretimiz bu. Kahramanmaraşımızı örnek ve model bir kent yapmak için gayret edeceğiz.  Bu bağlamda gerçekten  son dönemde değil bütün başından beri iyi projeler üretmeye gayret ediyoruz. İnşallah yakın bir zamanda da çok daha güzel bir projeye başladık. Beraberce görmek ve oraları hizmete açmak nasip olur diye temenni ediyorum. Tekrar hepinize başarılar diliyorum” dedi.