Ilıca’da 29 Mart-04 Mayıs tarihleri arasında “Afrin Şehitleri Anısına” düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Ilıca Bölgesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Ilıca Jandarma oldu.

27 karşılaşmanın yapıldığı dev turnuvanın 04 Mart Cuma günü, Ilıca Halı Saha’da oynanan final karşılaşmasında Süleymanlı ile Ilıca Jandarma şampiyonluk için mücadele etti. Büyük bir ilgi, heyecan ve coşkuya sahne olan ve berabere biten kaşılaşmanın uzatmalarında Ilıca Jandarma Süleymanlı’yı 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Ilıca Jandarma’nın şampiyonluk kupasını, Ilıca Jandarma Karakol Konutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Onat, Ilıca Mahlle Muhtarı Kenan Kaydı ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Güner ve Hakan Ataş’tan aldı.

Turnuva sonunda tertip komitesi tarafından yapılan açıklamda; katılımcılara ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür edilirken yeni turnuvaların yapılması temennisinde bulunuldu.

Diğer yandan turnuvaya katılımın ve maçlara gösterilen yoğun ilginin, Ilıca’nın bu tür sosyal etkinlikler için gereken potansiyeli fazlası ile barındırdığını ve ne kadar bakir olduğunu ortaya koydu.

Editör: TE Bilişim