Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti, esnafların görüş ve önerilerini alarak, sorunlarını dinledi.

Başkan Hanefi Mahçiçek ile birlikte Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Onikişubat İlçe Yönetim Üyeleri ve Muhtarlar da esnaflara ziyarette bulundu.

Başkan Mahçiçek, kent merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek esnaflarla hasbihal etti. Tek, tek esnaf ve vatandaşların hatırını soran Başkan Mahçiçek, belediyenin yaptırmış olduğu içeriği çok geniş, kültürel ve edebi değerlerle zenginleştirilmiş, bilgi kaynaklı olan 2018 yılı takvimlerini takdim ederek, şimdiden yeni yılın hayır getirmesi temennisinde bulundu.

 İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Belirli zaman dilimlerinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz, ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Bizler de esnafımızı yanında olarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapmak konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Cenab-ı Hak kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin” dedi.

 Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, “Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak, bu bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Emeği geçen herkese başta Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın cumasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Hanefi Mahçiçek ile beraber Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Onikişubat İlçe Yönetim Üyeleri ve Muhtarlar ziyaretlerin ardından Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan ve Birlik Vakfı’na tahsis edilen Birlik Vakfı yurduna da ziyarette bulundu.

Editör: TE Bilişim