AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Görgel mesajında; Gazetecilik; doğru ve objektif haber, özgür yorum, eleştiri özgürlüğü esasları dairesinde gerçekleştirildiğinde demokrasinin gelişmesi ve devamlılığının sağlanmasında, toplumsal denetimin etkinleştirilmesinde çok önemli fonksiyonlara sahiptir.

Görgel, zaman ilerliyor, iletişim ve etkileşime olan ihtiyaç zamanın da ötesine geçiyor. Bizler gün saatlerimizin birçoğunu iletişime, yazılı ve görsel medyaya ve pek tabii sosyal medyaya ayırıyoruz. Çağa ayak uydurmak, doğru bilgiye anında ulaşmak ve bilinçlenmek noktasında medya mensuplarımızın gösterdiği çaba, her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin ve Onikişubat’ımızın sosyal ve kültürel gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum diyen Başkan Görgel, ilimizde şevkle, fedakarca çalışan, işini hakkıyla yapmak için çabalayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutlar ve bu uğurda şehit düşen gazeteci kardeşlerimize de Allah'tan rahmet dilerim. ifadelerini kullandı.