KASKİ Genel Müdürlüğü, Nurhak ilçesi Kullar, Barış, Zillihan ve Değirmenkaya Mahallelerinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

Son yıllarda kuraklığın etkisiyle su kaynaklarında meydana gelen azalmalar nedeniyle Kullar Mahallesinde özellikle yaz aylarında vatandaşların yaşadığı içme suyu sorununu çözmek üzere çalışma başlatan KASKİ, Kullar Mahallesinin mevcut içme suyu kaynağına ek olarak dört kilometrelik isale hattıyla yeni bir kaynak suyu ilave ediyor. Ayrıca Kullar Mahallesinde iki adet deponun bakım onarımı yapılarak içme suyu sorunu tamamen çözülmüş olacak.

Barış, Zillihan ve Değirmenkaya’da da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

KASKİ Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden itibaren Kahramanmaraş il genelinde olduğu gibi Nurhak ilçesinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Nurhak’ta yaklaşık 50 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapısı tamamlandı. Bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalarla birlikte Barış, Zillihan ve Değirmenkaya Mahallelerinde de içme suyu sorunu çözülecek, böylece Nurhak ilçesinin tüm mahalleleri kesintisiz olarak içme suyuna kavuşmuş olacak.

Maraş Pusula Haber - www.maraspusula.com / Editör, Duygu Özcan

Editör: TE Bilişim