Dalaman Belediyesi, 40 yıl ve üzerinde birlikteliklerini sürdüren çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir araya getirdi.

Şehit Mehmetçik Parkı’nda düzenlenen yemekte ilçede yaşayan, 40 yıl ve üzerinde beraberliklerini sürdüren 100 çift katıldı. Yemeğe katılan çiftlere, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü anısına hediye takdim etti. Etkinliğe katılan erkeklerin, Başkan Şaşmaz tarafından dağıtılan gülleri eşlerine takdim etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Kız isteme geleneğinde ikram edilen kahveden yola çıkarak, bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır düşüncesi ile 40 yıl ve üzeri birlikteliklerini sürdüren çiftleri sevgililer gününde bir araya getirdiklerini söyleyen Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; “Yıllarca aynı yastığa baş koyan ve hayatın zorluklarına birlikte göğüs geren çiftlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. 14 Şubat Sevgiler Günü nedeni ile çiftlerimizi bir araya getiren bu etkinliği yaptık. Katılan herkese teşekkür ediyorum. 14 Şubat ve yılın bütün günlerinde sağlıklı, mutlu yaşamlarını sürdürmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

İlçeye bağlı Gürköy Mahallesinde yaşayan ve evliliklerinin 60’ıncı yılını sürdüren Zeynep ve Ali Çelik çifti, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim