Gülse Birsel yeni filmi "Aile Arasında" 1 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yeni çekeceği film ve dizi hakkında detayları açıklamıştı. Bir film ve dizi çekeceğini söyleyen Birsel, "Bu kış neşeli geçecek gibi" yorumunu yapmıştı. 'Aile Arasında'nın çekimlerini tamamlayan Birsel filmde hayat verdiği Mihriban karakterini anlattı. İşte detayları ve yeni projelerin oyuncu kadroları...

Aile Arasında filmi 1 Aralık'ta vizyona girecek olan Gürse Birsel yeni filminin heyecanını yaşıyor. Hem senaryosunu yazan hem de filmde rol alan Birsel, hayat verdiği Mihriban karakterine dair ipuçlarının anlattığı videoyu sosyal medyadan yayınladı.

"İNŞALLAH HERKES NEFRET EDER"

Gürsel Mihriban karakteri için şu sözleri dile getirdi: "İğrenç bir insan, ömür törpüsü gerçekten. Göreceksiniz ne komşu olmak isteyeceğiniz ne akraba olmak isteyeceğiniz... Ama çok etrafta tanıdığımız, bildiğimiz. Mihriban karakteri rezalet bir insan. Komik bir karakter. Şu ana kadar ben dizilerde daha aklı başında daha sakin ve dramaya yakın karakterler oynadım. Mihriban çok fena, evlerden ırak. Engin ile karı kocayı oynuyoruz. İlişki çok başka yerlere evriliyor. Çok büyük bir rol değil Mihriban için başrollerden biri diyemeyiz. Fakat alanı olan bir roldü ve ben zevkle oynadım. İnşallah herkes çok nefret eder Mihriban'dan, bunu çok istiyorum"

Birsel, "Filmi yaz sonu çekiyoruz, kışın sinemalarda. Tatlı bir aile komedisi diyelim şimdilik. Yönetmen Ozan Açıktan, yapımcı BKM" diyerek sevenlerine müjdeyi vermişti. 

Editör: TE Bilişim