Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Bekir Kılıç, Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran ile bir araya gelen Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül, Kahramanmaraş’ın mikro kredi kullanan kadınlar sayısında önemli bir yere sahip olduğunu ve Türkiye sıralamasında 1. Sırada yer aldığını ifade ederek teşekkür etti.

Başkanlık katında gerçekleşen ziyarette Başkanvekili Kılıç, ziyaretin anısına Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’e Maraş işi bakır kayık tabak hediye etti.

Başkanvekili Kılıç, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül ile birlikte Kültürpark’ta bulunan Maraş Oyuncakları Atölyesini ziyaret ederek kursa katılan kursiyerlerle sohbetti.

Daha sonra Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni gezen Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül, Başkanvekili Bekir Kılıç ile birlikte müzeyi gezdi.

Müze hakkında görüşlerini dile getiren Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül, Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’nin gerçekten mükemmel bir müze olduğunu ve herkesin mutlaka görmesi gerektiğini ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.