KSÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarete Kahramanmaraş Mühendis ve Mimar Odaları, Kahramanmaraş Elektrik Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş Mimarlar Odası, Kahramanmaraş Peyzaj Mimarları Odası, Kahramanmaraş Şehir Plancıları Odası, Kahramanmaraş Jeofizik Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş Kimya Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş Makine Mühendisleri Odası, Kahramanmaraş Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası temsilcileri katıldı.

TMMOB Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri, üniversitenin ihtiyaç duyduğu her konuda ve üniversitede düzenlenen faaliyetlere katılım noktasında TMMOB olarak destek vermeye ve işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve işbirliği mesajları için TMMOB Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu Üyelerine teşekkür eden Rektör Can, “KSÜ olarak meslek kuruluşlarıyla yapılan işbirliklerini önemsiyoruz. Hepimizin ortak gayesi, ülkemize ve Kahramanmaraş’ımıza hak ettiği şekilde hizmet etmek. Öğrencilerimizin aldıkları kaliteli akademik eğitimin yanında saha ve uygulama alanındaki tecrübelerinin artırılması için meslek odalarıyla ortak çalışmalar ve işbirliklerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. İnşallah ülkemizin sorunlarını iyi analiz eden ve akılcı çözümler üreten nitelikli insan gücünü üniversite, sanayi, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile kurulan işbirlikleri neticesinde birlikte yetiştireceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretin anısına TMMOB Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu tarafından Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a bakır el işçiliği tabak hediye edildi.