Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, esnafla yaptığı sohbeti değerlendirdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da katıldığı esnaf ziyaretinde konuşan Güvenç, esnafın Türkiye’nin istikrarı için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a güvendiğini kaydetti.

Bu sebeple 24 Haziran seçimlerinde esnaftan güçlü bir destek alacaklarını aktaran Güvenç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu ilçemiz Küçük Sanayi Sitesi esnafımızla bir araya geldik. Esnafımız büyük bir kararlılıkla 24 Haziran seçimlerine hazır olduğunu beyan etti. Üreticilerimiz ve çalışanlarımız Türkiye üzerinde oynanan oyunları bilmekteler. Bu bilinç geleceğimiz adına çok önemlidir. Ben bu desteklerinden dolayı tüm sanayicilerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz işçisiyle, köylüsüyle ve şehirlisiyle Türkiye’yiz. Biz iri olursak, diri olursak güçlü Türkiye oluruz. Bu birlik ve beraberliğin sağlandığını görmekte bizleri son derece memnun ediyor. Bu gemiye hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor.”

FABRİKA ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ 

Güvenç, Küçük Sanayi Sitesi esnafının ardından bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Öğle yemeğinde işçilerle karavanadan yemek yiyen Güvenç, üreten Türkiye’nin önünde hiçbir ekonomik gücün duramayacağını söyledi. Güvenç, burada işçilere hitap ederek şunları aktardı: “İşvereni ve işçisiyle bütünleşmiş bu gibi işletmelerimiz büyüyen ve gelişen Türkiye’nin temelini oluşturmaktadır. Daha güçlü bir ekonomi için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin üzerinde oynanmak istenen tüm oyunları birlikte bozacağız.”

Editör: TE Bilişim