Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Kahramanmaraş il kongresinde yaptığı konuşmada partililerin "Bizi Afrin'e götür" sloganı üzerine "Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun, ama şu anda ihtiyaç yok" dedi. Vatandaşlar E-Devlet üzerinden sefer görev emri olup olmadığını sorgulayabiliyor. Peki sefer görev emri nasıl sorgulanır? İşte sefer görev emri ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

"SEFER GÖREV EMRİ OLANLAR HAZIR OLSUN"

('Reis bizi Afrin'e götür' tezahüratları üzerine) Gitme kararını verdiğimiz zaman sizi bırakmayız. İnşallah beraber gideceğiz. Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz. Sefer görev emri olanlar hazır olsunlar. ma şuan ihtiyaç yok. Karar verildiği anda yola revan oluruz.

Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz. Eşrefi mahlukata, insana hakettiği değerle bakmayan hiç kimsenin bizim nezdimizde kıymeti olamaz. Eğer başkalarının yaptığı bu görüntüleri bir film sahnesi gibi seyredersek aynı şeyin başımıza gelmesi kaçınılmaz olur. Aylan bebekleri kurtarma çabasını sadece bizim askerlerimiz verdi diğerleri sadece seyretti. İstiklalimiz ve istikbalimiz adına verdiğimiz şehitlerimize asla ölü olarak bakmıyoruz. Devamında onları Rabbim doyuruyor. Dolayısıyla onlar bizi izliyor onlar bizi takip ediyor. Diyorlar ya düğüne gider gibi gidiyorlar.

SEFER GÖREV EMRİ NEDİR?