Sancak, Canfeza ve Taladro 3'lünü 12 Mart'ta Niğde'ye getiren Rasim Reçber'in yeni ekibi konser öncesi tanışma toplantısı düzenledi. 

Niğde'de bir çok sosyal faaliyet gerçekleştiren Reçber'in yeni ekibi dün ki tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya yoğun çalışma programı nedeni ile Reçber katılamazken, Kahramanmaraş'lı gençlerden Bilal Atalay ve Ömer Faruk Salman toplantıda yer aldı.

Toplantının öncelikli amacı, bilet satışı yapacak ekip arkadaşlarını bir arada tanıştırmak ve hep birlikte vakit geçirmekti. Atalay'ın, ekip için yaptırdığı pasta süprizide toplantıda güzel bir an oldu. ''Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım'' havasında geçen ve eğlenceli vakit geçiren gençler konser hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Atalay ''Final haftası nedeni ile tanışma partisine çok fazla katılım olmadı. Bir çok ekip arkadaşımız sınavları nedeni ile burada yer alamadı. Maksat  bir arada olmak, güzel vakit geçirdik. Şarkı söyledik, pasta yedik. Ekipte yeni katılan arkadaşları tanıştırdık.Bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.
 

Maraş Pusula Haber - www.maraspusula.com / Editör, Duygu Özarslan