Kahramanmaraş Hazır Ayakkabıcılar ve Saraciler Odası başkanlığını başarı ile yürüten Cafer Tepe, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KMESOB) binasında yapılan kongreye tek liste ile giden mevcut başkan Tepe, uzun yıllardır başarı ile sürdürdüğü görevinde güven tazeledi.

Kahramanmaraş’ın ayakkabı sektöründe kendini yenilemesi, geliştirmesi ve sanayileşmesi adına yoğun bir çaba harcayan Hazır Ayakkabıcılar ve Saraciler Odası Başkanı Cafer Tepe, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede güven tazeleyerek “Kahramanmaraş için çalışmaya devam” dedi.
Kahramanmaraş’ın ayakkabı üretiminde önemli bir noktada olduğunu hatırlatan Tepe, yeni dönemde bu gelişmeyi daha da ilerilere taşımak için çalışacaklarını aktardı. Kongrede ve süreçte kendisini destekleyen çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Tepe, “Değerli esnaf kardeşlerim! Genel kurulumuzun sizlere ve odamıza hayırlı olmasını temenni eder kazançlarının bereketli olmasını dilerim. Sizleri en iyi şekilde temsil etmek için verdiğiniz yetkiye layık olmaya ve her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Destekleriniz, bizleri her zaman onurlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“ESNAFIMIZIN DERDİYLE DERTLENECEĞİZ”

Ayakkabıcı sektörünün gelişmesi adına yapacakları çalışmaları aktaran Tepe, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hazır ayakkabı ve saraci sektöründe üretim yapan kardeşlerimizin dertleriyle dertleneceğiz. Onların sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşen görevi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yerine getireceğiz. Ben değerli esnaf kardeşlerime ve bizlere destek verenlere bir kez daha teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.
121 delegesi bulunan odanın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: “Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Süleyman Şerbetçi, Alaattin Erküçük, Hüseyin Kopar, Murat Küçükpınar, Ömar Bakdur, Zeynel Kenger. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ali Sarıoğlu, Şit Tülücü, Önder İnalkaç, Bayram Çam, Yaşar Erdoğan, Mehmet Avgın, Kürşat Balcı. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet İşbaşarır, Ejder Vursavuş, Murat Burçak. Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Raşit Kılıççalan, Mesut Tuzcu, Muhammet Kamalak