Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Kongresi’nin ardından yeni seçilen Başkan Sermet Çuhadar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda önceki gün İl Müftüsü Celal Sürgeç, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetinin Trabzon Caddesi Kasım bey Apartmanı Kat:5 No: 10’da bulunan merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Müftü Sürgeç’i Başkan Çuhadar ve ekibi karşıladı. Bir süre gazetecilerle sıcak ve samimi sohbet eden İl Müftüsü Celal Sürgeç çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. İl Kültür Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı’nın da bulunduğu ve hoş sohbetlerin edildiği ziyarette Başkan Çuhadar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu nazik ziyaret dolayısıyla Müftü Sürgeç’e teşekkür etti. Müftü Sürgeç ise Başkan Sermet Çuhadar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Sermet Çuhadar ve yönetim Kurulu üyeleri, Kemal Sayın, Ali Eskalen, Niyazi Kara, Akif Arslan, Neşe Yıldızhan, Bekir Doğan Adem Gemci, Bilal Evran hazır bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen enstantaneyle son buldu.

Editör: TE Bilişim