Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil önceki gün bir dizi programlara katılmak üzere geldiği İstanbul'da hemşehri derneklerinde hemşehrileriyle buluştu.

Afşin Arıtaş'lılar Derneği Başkanı Adem Çelik, 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya verdiği demeçte; Milletvekilimiz Mehmet İlker Çitil, yönetim kurulumuzun davetiyle Arıtaş'lı hemşehrileriyle ile buluştu.

Daha sonra yönetim kurulu üyemiz ve iş adamı Nusret Ceran'ın yeni kurduğu NCUP karton bardak üretim tesislerinin açılışı düzenlenen görkemli törenle gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş milletvekilimiz Mehmet İlker Çitil'in teşrifleriyle gerçekleşen NCUP karton bardak üretim tesisleri açılışına; KentMaraşder Genel Başkanı Bilal Ardıç, YediDost Derneği Başkanı Erol Kıraç, Afşinder önceki dönem başkanlarından Avukat Doğan Kıraç, Afşin Arıtaş'lar Derneği Başkanı Adem Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Fadime Dağlı Atak, Muharrem Köroğlu, Ali Yaycı,Mehmet Bağcıvan ve avukat İsmail Yıldızturan ile birlikte fabrika çalışanları katıldılar, dedi. 

Değerli basın mensubu dostumuz haber bültenimizi uygun görürseniz yayınlamanızı rica eder, sevgilerimizle selamlarımızı sunarız.