24 Haziranda yapılacak Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimlerine yönelik propaganda çalışmaları kapsamında Çağlayancerit İlçesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, ardından MHP Milletvekili adayı Nusret Güloğlu, İlçe Başkanı Ahmet Kurt ve Helete belde başkanı İbrahim Barak ile birlikte Göksu Çayı’nın etrafını gezdi ve bir süre suyun akışını izledi.

Burada; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) ortaklığında yürütülen projeye değerlendiren MHP Milletvekili adayı Karakoç Dora, “Çağlayancerit ilçesine bağlı Helete (Düzbağ) beldesinden doğan ve Fırat Nehri'nin bir kolu olan Göksu Nehri'nin suyu Gaziantep'e akacak.Ancak proje kapsamında Gaziantep belediyesi tarafından yapılan protokol çerçevesinde ivedilikle yükümlülüklerin yerine getirmesini çok önemli bölge halkı ve bunu bekliyoruz ve bu konun bizzat takipçisi ben olacağım. Bu konu Helete için hayati bir mevzudur “dedi.

 "HELETE İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora,seçim çalışmaları için gittiği bölgede Helete  halkıyla bir araya geldi.Göksu Çayı’nın Gaziantep’e gitmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen sorulara muhatap olan Karakoç Dora,Düzbağ projesi kapsamında hazırlanan ve imzalan protokol’ün içerinin Helete lehine sonuçlanması hususunda konun takipçisi olacağını söyledi.

MHP Milletvekili adayı Karakoç Dora, “Proje kapsamında yapılan protokol çerçevesine uygun olarak bölge halkının istek ve taleplerinin yerine getirilmesi hususundaki konunun takipçisi olacağız. Aslında Göksu Çayı suyunun Kahramanmaraş’ımızda kalmasını isterdik.Ancak maalesef belediyemiz farklı şekilde taktirde bulundular.Şu saatten sonra en azından Gaziantep Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde İvedilikle yerine getirilmesi ve bölge halkının mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.”

“HELETEYİ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIM”

Helete’nin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılama noktasında en üst seviyede ve Helete’ye layık şekilde bir temsiliyet sergileyeceklerine de vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora,”İnşallah 24 Haziran seçimlerinde, hemşerilerimiz bizi seçerek milletvekili olarak meclise gönderirse, onların hizmetinde olacağız. Memleketimiz ve şehrimizin sorunların çözümüne odaklanacağız ve bu kapsamda Helete’nin de yanında olacağız. Onların sorunlarını kendi sorunumuz gibi takip edip çözümleyeceğiz ve Heleteyi sahipsiz bırakmayacağız.”dedi.