Andırın ve Türkoğlu'nda esnaf ziyaretleri ve vatandaş sohbetleri yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Pehlivan, " Sokak sokak kapı kapı gezip bu vatanı ne kadar sevdiğimizi anlatacağız. "Şehitlerimize vefa devletimize beka sloganı ile çıktığımız bu yolda Cumhur ittifakının başarıya ulaşması için çalışıyoruz. " dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Pehlivan 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken "Asıl gücünü asil milletinden alan, 50 yıldır milleti için çilelere katlanan, milletinin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen tek siyasi organizasyon olan Milliyetçi hareketin öncelikli derdinin devlet bekası olduğunu söyledi.

Milletvekili Adayı Pehlivan Milliyetçi hareketin dil, din, ırk, bölge, coğrafya farkı gözetmeden bütün herkesi şefkatle kucakladığını ifade ederek şunları kaydetti: "Ülkücü, Milliyetçi hareket milletini, vatanını karşılıksız sevmektedir. Gücünü ise ne Batı'dan ne de başka bir yerden değil, bağrından çıktığı yüce Türk milletinden almaktadır. İnanıyorum ki bu güç 24 Haziran’da sandığa da yansıyacak.