Karakoç Dora Yüz Binlere Ulaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora,24 Haziranda yapılacak olan seçim kampanyası programları kapsamı çerçevesinde, en güzel ve verimli bir şekilde Kahramanmaraşlı hemşerileriyle buluştu. Partisinin seçim vaatleriyle bölgesine hitap eden, toplantılara ve etkinliklerine yaklaşık 400 bin kişi katıldı. Milletvekili adayı Zuhal Karakoç, seçim döneminin birlik, beraberlik ve huzur içinde geçirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora’nın önem verdiği ve hassasiyetler takip ettiği Seçim kampanyaları ve etkinliklerinin en önemlisi vatandaşlarla olan samimi içten yaklaşım kurması oldu. Dora, her gün binlerce insanın elini tutu, onlarla sohbet etti, selamlaştı, dertleşti ve 24 Haziranda yapılacak seçim de partisine oy desteği istedi.

Sokaklar, Seçim Sokağı Oldu

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde, Kahramanmaraş’ın İl ve İlçe, mahalle sokakları seçim sokakları oldu. Kahramanmaraş halkının birlik-beraberlik içerisinde Seçimin ruhunu en güzel şekilde yaşamasına katkı sunan en önemli mekân oldu. Her gün özellikle Siyasetçi ve vatandaşların akın ettiği sokaklar, siyaset açısından şehrin en yoğun noktalarından birisi haline geldi. 24 Haziran seçimlerine hazırlanan siyasi partilerin milletvekili adayları da ağırlık verdikleri seçim çalışmaları çerçevesinde cadde ve sokakları gezerek vatandaşlarla bir araya geldiler

Huzurlu Bayram, Başarılı Seçim

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Seçim kampanyası nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmaların bir bakıma Kahramanmaraş’ta birlik, beraberlik ve huzura katkı verdiğini belirtti ve bunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Seçimleri en güzel şekilde atlatmak ve başarılıyla çıkmak amacında olduklarını vurgulayan Karakoç Dora,24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partimize destek verecek olan ve kendilerine destek, olan birlikte koşuşturan partili arkadaşlarına ve tüm Kahramanmaraşlılara teşekkür etti. İl sathında yürüttükleri seçim çalışmaları sırasında halkımızın tüm aile bireyleri ile birlikte katıldığını ve bu görüntünün kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden Zuhal Karakoç Dora, “Kahramanmaraş’ımızda hem Ramazan ayını, hem Mübarek bayramı hem de seçim çalışmalarımızı birlik beraberlik içinde geçirmemize vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”dedi.