KASKİ Genel Müdürlüğü, Yedikuyular Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezinin içme suyunu sondaj kuyularından temin edecek.

KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak dev projelerin alt yapı çalışmalarını sorunsuz olarak tamamlamaya devam ediyor. Son olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un prestij projesi olarak nitelendirdiği Yedikuyular Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan çalışmaları tamamladı.

Yedi kuyular Mevkiinde 2000 rakımda yapımında sona yaklaşılan Yedikuyular Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezinin içme suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kaynak arama çalışmalarında mutlu sona gelindi. Tesise gelen turistlerin içme suyu ihtiyacı sondaj kuyularından sağlanacak. Bölgede doğal bir içme suyu kaynağı olmaması üzerine KASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde 2 adet sondajdan olumlu sonuç alındı. Çıkarılan su proje kapsamında yapımı tamamlanan içme suyu deposuna aktarılacak ve 5000 kişi kapasiteli tesisin hizmetine sunulacak.

Editör: TE Bilişim