Bu birlik ve beraberliklerini Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurarak ortaya koyan müdürler sülalesi, Ramazan ayının ilk iftarında da bir araya geldi. Dernek Başkanı Celal Kara, mübarek Ramazan ayının akrabalık duygularını pekiştirdiğini kaydetti.

Dernek üyelerinin ve ailelerinin katıldığı iftar programı, tüm İslam aleminin birliğine ve dirliğine yapılan dualarla başladı. Son günlerde Filistin’de yapılan katliamlarında dile getirildiği programda İsrail’e de lanet yağdı.
Kurulan iftar sofralarının birliğin ve beraberliğin temeli olduğunu aktaran Dernek Başkan Celal Kara, programda bir konuşma yaparak tüm üyelerine teşekkür etti. Kara, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu mübarek aya kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ayın ilk gününde geniş bir aile olduğumuz sülale mensuplarımızla bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Bugün burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirirken, kaybettiklerimize dualar ettik. Aile kültürümüzü, örf ve adetlerimizi gelecek nesillere taşımak adına bu gibi etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu anlamlı programda dua ederken İslam aleminin de huzuru ve istikrarı için de ellerimizi açtık. Son günlerde Filistin’de yaşanan katliamlar her Müslümanı olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Muhakkak ki yüce Allah vaadini tamamlayacak ve İsrail hak ettiği şekilde muamele görecektir. Bizler de dualarımızla Filistin halkının her zaman yanındayız. Ben bu güzel programa katılan aile üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Birliğimize ve dirliğimize katkı sağlayacak etkinlikleri yapmayı sürdüreceğiz.”

Editör: TE Bilişim