Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından son 3 ay içinde meydana gelen otodan, evden ve motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan araştırma sonrası 3 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların, Park halindeki araçların buji atarak camını kırdığı ve araçlar içindeki çanta ile değerli eşyaları çalıp kaçtığı öğrenildi. Polis yaptığı operasyonda değişik tarihlerde araçların camları kırılarak meydana gelen 8 olayı, 1 evden ve 1 motosiklet hırsızlığı olaylarını aydınlatarak hırsızlık şebekesini çökertti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri geçtiğimiz gün yaptığı operasyon ile Son 3 ay içerisinde oto cam kırıp hırsızlık yapan şahısları, işyerleri ve MOBESE görüntülerini inceleyerek tespit etti. Operasyonda Mahmut A., Eymen Ş. ve Veli A. yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda 10 hırsızlık olayı aydınlatılırken, 4 adet laptop bilgisayar, 1 adet LCD TV, 5 adet akıllı cep telefonu,2 adet kol saati, 1 adet mutfak robotu ve suçta kullanılan 1 adet levye ve 2 adet demir keski ele geçirildiği öğrenildi.

Şüphelilerden Mahmut A.'nın çaldığı bayan kol saatini eşine hediye ettiği belirtilirken, polis ekipleri çalıntı malların bazılarının sahiplerine ulaşmaya çalışılıyor.  Gözaltına alınan 3 şahıs adliyeye sevk edildi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN