Kahramanmaraş’ta Azerbaycan Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda bir şahıs kayınbiraderi tarafından bıçakla yaralandı. Yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Olay saat 19:00 sularıda Onikişubat ilçesi Azerbaycan bulvarı üzeri Tükel kavşağında bir bakkal önünde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle kayınbiraderi tarafından bıçaklanan İrfan Bolat (36) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bakkalda firik satan İrfan Bolat’ın bilinmeyen bir neden ile kayınbiraderi Ali Abacı (26) tarafından bıçaklandığı, Abacı’nın saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayı gören çevredeki vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından bölgede araştırma yapan ekipler şahsı kısa süre içerisinde yakaladı.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği Ekipleri şüphelinin kaçabileceği güzergahlar üzerinde bir çalışma yaparak çok geçmeden şahsı kıskıvrak yakaladı. Yakalan şüpheli gözaltına alınırken, polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Editör: TE Bilişim