Üniversitelerin soru sorabilen öğrenciler yetiştirmeleri beklentisi içerisinde olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Balsuyu, yaparak, yaşayarak öğretim sisteminin içerisinden geçen öğrencilerin sektörlerde verimli olabileceklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu KSÜ Rektörlük Makamında ağırlayan Rektör Can, ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek nazik ziyaretleri ve destek mesajları için teşekkürlerini ifade etti.

Üniversitenin her alanda uygulamalı eğitime ağırlık vereceğini, iş dünyasının ve tüm sektörlerin bilimsel ve teknolojik bilgi desteği taleplerini karşılamak için çaba göstereceklerini belirten Rektör Can, ‘Diplomamı aldım, artık her şeyi öğrendim.’ anlayışının yeterli olmayacağını, pratik becerilerin, iletişim ve girişim becerilerinin de olması halinde kurum ve kuruluşların beklentilerinin ancak karşılanabileceğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, ziyaretin anısına Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’na KSÜ logolu ahşap duvar saati hediye etti.

Editör: TE Bilişim