‘Kaliteli Eğitim Herkesin Hakkıdır’ ilkesiyle öğrencilerine eğitimi aşılayan Kipaş Eğitim Kurumları, kentin başarılı fakat maddi durumu olmayan öğrencilere de sahip çıkıyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’ün talimatıyla kentin başarılı öğrencileri okulun tüm imkanlarından burslu olarak yararlanıyor.
Milli ve evrensel değerleri içselleştirmiş, yenilikçi, sürekli etkin öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, iş disiplini, öz güveni ve öz saygısı yüksek, lider nitelikli gençler yetiştirerek kentine ve ülkesine kazanımlar elde etmek isteyen kurum sadece eğitim alanında değil bir çok sosyal alanda da zaman zaman tüm Türkiye’ye adından başarı ile söz ettiriyor.
10 yıldır prensiplerinden ve ilkesinden taviz vermeden binlerce öğrenciyi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine ve en iyi Fen Liselerine kazandıran Kipaş Eğitim Kurumları 10. Yıl kutlama etkinliklerini Ramada Otel’de yoğun bir katılımla kutladı.
Kipaş Eğitim Kurumlarının başarısında büyük emeği olan özellikle öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği 10. Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Yönetim Kurulu Başkanvekili H. İbrahim Gümüşer, Kipaş Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Nezihe Simen Öksüz ve diğer ilgililer katıldı.
Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz  yaptığı konuşmada Çocukların başarısının ve eğitiminin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Öksüz, Türkiye genelinde ki 17 bin okul arasında 49.başarılı okul olduklarını, bu başarıdaki en büyük etkenin ise ekip ruhu ve takım çalışmasından geçtiğini vurguladı.
Yönetim Kurulu başkanvekili İbrahim Gümüşer’de; Eğitimin sabır işi olduğunu ve emek istediğinin kalıcı başarılar için çok çalışmak gerektiğini dile getirdi.
Kurucu temsilcisi Nezihe Sinem ÖKSÜZ ise; Kipaş Eğitim Kurumlarının başarısının her geçen gün daha da artacağına inandığını söyledi.
Daha sonra yılını dolduran öğretmen ve personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilerek program sonlandırıldı.