Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından ev ve inşaatlardan hırsızlık yapan bir kişi tespit edilerek yakalandı.

Özellikle son haftalarda iki ayrı mahallede ard arda hırsızlık olayları yaşanması üzerine harekete geçen Polis Ekipleri bölgede uygulamalar yaptı.

Evlerden matkap,bakır kazan, bakır boru gibi malzemeleri çalan aynı zamanda inşaat işçilerini takip ederek askıdaki kıyafetlerinin cebindeki malzemeleri çalan kişiyi tespit etmek için Polis iki mahallede araştırma yaptı.

Polis Ekipleri durumundan şüphelendiği elinde çuval ile yürüyen bir şahsı takibe aldı

Polisin yaptığı araştırma neticesinde çuval içerisinden bir ikametten çalınan matkap ve bakır borular ele geçirildi.

Olay, Barbaros Mahallesinde müstakil bir ikamette ve Malik Ejder Mahallesinde bir camii inşaatında meydana geldi. Ayrıca mahalle sakinleri bakır kazanlarının da çalındığını söyledi.

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, evden matkap çalan şahıs aynı zamanda cami inşaatı işçisinin askıda bulunan pantolonundan cep telefonu da çalmıştı.

Hırsızlık kaydı olan şüpheli 20 yaşındaki Mücahit Sefa Y. elinde çuval ile yürürken Polis Ekiplerince yakalandı. Olayın aydınlatılmasıyla birlikte mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Yakalanan şüpheli suçları işlediğini itiraf etti.

Sağlık işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim