Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör'ü Durmuş Deveci ve Bazı dernek başkanları katıldı.

Gaziler Derneği Başkanı Yunus Kahraman, ''Türkiye Hak Malulu ve Şehit Gaziler Derneği olarak Nesli Pak derneği ile birlikte tiyatro gösterisi yapmaya karar verdik. Şehitlerimizi yad etmek istedik'' dedi.

Afrin operasyonunu değerlendiren Başkan Kahraman, ''Afrin'i destekliyoruz. Geç bile kalınmış bir harekattır. Zaman zaman sınıra giderek incelemelerde bulunuyoruz. Orada komutanlardan bilgiler alıyoruz. PYD-YPG geniş çaplı yığılmaları var ve biraz daha geç kalınmış olsa, ucunu alamayacağımız bir hale gelebilirdi.

Bu operasyon ile Askerlerimiz milli bilinci yeniden uyandırdı. Bizde bu uğurda 1984 yılından bu yana ülkemizin Güney Doğu Anadolu bölgesinde mücadele ediyoruz. Burada düzenlediğimiz program ile onların unutulmadığını göstermek istedik. İnsanlarımız, geçmişte olduğu gibi bugünde bu ülkenin insanının ne kadar fedakar olduğunu bugün yine gösterdi'' dedi.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim