Emniyet Müdürü İnci mesajıda, ''Ülkemizin içinden geçtiği zorlu günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin, "Sevdadır Bize Vatan Toprakları, Üstünde Ömür de Ölümde" anlayışıyla gece gündüz çalışan değerli mesai arkadaşlarım.

Emniyet Teşkilatı olarak, halkın huzur ve güvenini birinci önceliğimiz sayan Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde olan Teşkilatımız görevini en iyi şekilde yerine getirme azim ve gayreti içerisindedir.

Huzur ve güvenin etkin ve kalıcı hale getirilmesi; teknik ve teknolojik imkânların suçla mücadelede kullanılması, tüm teşkilat tarafından hukuk kurallarının uygulanması, eğitime önem verilmesi, her anlamda disipline riayet, kaliteli hizmet sunma anlayışı, vatandaşlarımızla saygı-sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin geliştirilmesi ile mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi, malûllerimizi de minnetle anarım.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde çalışan personeline, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim'' dedi.