Fakıuşağı Mahallesi'ndeki açık hokey sahasında, dört gün süren müsabakalarda, 15 ilden 29 takım, 16 yaş altı hokey 5S 1. ve 2. Lig şampiyonluğu için mücadele etti. 

Müsabakalar sonucunda, 16 Yaş Altı Erkekler Hokey 5S 1. Lig'de Nizip Belediysporşampiyon oldu. Ligde Nizip Halk Eğitimi Merkezi Spor ikinci, Peyas Spor Kulübü üçüncü oldu. Kızlar 5S 1 Lig'de ise Nizip Gençlik Spor Kulübü şampiyonluğu kazandı. Gaziantep Doruk Spor Kulübünün ikinci tamamladığı ligde, Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü de üçüncü oldu. 

Erkekler Hokey 5S 2. Lig maçları sonucunda ise şampiyonluğu Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü, ikinciliği Adana Hokey Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Bolu Belediye Spor Kulübü elde etti. Kızlar 5S 2. Lig'de ise Hisar Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu. Ligi Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü ikinci, Adana Hokey Spor Kulübü de üçüncü tamamladı. 

Takımlara kupa ve madalyaları, müsabakaların ardından düzenlenen törenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Ocakoğlu ve Hokey İl Temsilcisi Kemal Yalçın tarafından verildi.