Hacettepe Üniversitesi’nin Antalya’da düzenlediği Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında 3. Değerlendirme Toplantısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi birinci oldu.

Toplantının sonunda jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 1. Seçildi.

Toplantı Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Emin Küçük imzasını taşıyan 1. Ödülünü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adına Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren aldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren; “Antalya’da katıldığımız Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında 3. Değerlendirme Toplantısında kütüphanelerimizin tanıtımını gerçekleştirdik.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda kütüphanelerimizde çalışma saatlerini yeniden düzenleyerek gece 24.00’e kadar hizmet vermekteyiz. Yapılan değerlendirmede kütüphanelerimizin, çalışma prensipleri, hizmet anlayışı ve kütüphanelerimizde sunulan hizmetler ve diğer etkinliklerimizden dolayı birinciliğe layık görüldük.

Bize Kahramanmaraş halkına hizmet etme imkanı sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve emek veren tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim