Alınan bilgiye göre olay geçtiğimiz gün saat 15.15'de Dumlupınar Mahallesi Onbaşı Osman Caddesi Zabit Hamdi parkı önündeki sokakta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle kaldırımda  yürümekte olan 2 şahsa beyaz bir araçtan av tüfeği  ile ateş edildi.  
31 yaşındaki Ömer Alcı sırtından, 28 yaşındaki Ali Polat göğsünden yaralandı. Şahısların henüz bilinmeyen bir nedenle daha öncesinden aralarında tartışma olduğu öğrenilirken, Olay yerine gelen ambulansla hastaneye intikal ettirilen yaralılardan Ömer Alcı, Özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Göğsünden yaralanan 28 yaşındaki Ali Polat'ın ise başka bir özel hastanede tedavisine devam edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.  

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI! 
Tüfekle ateş edip Ömer Alcı'nın ölümüne neden olan cinayet şüphelisi olayda kullandığı tüfekle birlikte Cinayet Büro polisleri tarafından yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri olaydan kısa süre sonra faili tespit ederek bugün şüpheliyi tekke mevkiinde amcasının evine yakın bir yerde olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalandı. Olayının sebebinin alacak verecek meselesine dayalı bir tartışmanın devam etmesiyle meydana geldiği öğrenildi. 
Gözaltına alınan şüpheli 24 yaşındaki Hacı Ahmet Bozdoğan sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN
 

Editör: TE Bilişim