HANZADE  Butik Bayan Giyim Mağazası Onikişubat ilçesi Tekerekyolu üzeri Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi 45. Sokak Aksay Sitesi A Blok Altında Kahramanmaraşlı bayanların hizmetine açıldı.

HANZADE  Butik Giyim Mağazası’nın açılış kurdelesini  Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm  Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu birlikte kestiler.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Müdür Küçükdağlı, “Yeni işletmenin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışa, Çok sayıda gazetecinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Mağazanın açılışı ile birlikte davetlilere ikramlarda bulunuldu. Açılışa katılan bayanlar, mağazanın açılışa özel indirimlerinden de faydalanarak bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmediler.

Mağazalarında kadın giyim üzerine hizmet verdiklerini belirten Hanzade Butik İşletmecisi  Ebru Sayın;  “HANZADE  artık Kahramanmaraşlı  bayanların yeni uğrak mekanı olacak. Kendini özel ve güzel hissetmek isteyen bayanlara özel tasarımlarla birlikte kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet için mutlaka HANZADE’ye uğrayın.” dedi.

Sayın, ayrıca Mağazamızın açılışına katılarak bizleri yalnız bırakmayan dostlara da teşekkür ettiğini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim