2001 Yılından beri seçimlerde aziz milletimizin takdir ve onayı ile hep zafer ilan Ettik.

Önderimiz, Gururumuz Cumhurbaşkanımız ve AK parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,

Ülkemizi dünyada söz sahibi olan, güçlü ekonomik yapısıyla ayakları üzerinden duran, vatanın ve milletin bekası için hiçbir şeye bağlı olmadan mücadele edebilen bir ülke konumuna getirmiştir. İstikrar ve güven ortamının sağlandığı son 16 yılda cumhuriyet tarihinde görülmemiş ve yapılmamış yatırımlarla yaşanabilir bir Türkiye Hayalden Gerçeğe Dönüşmüştür. Dışa bağımlılığın tarihe gömüldüğü ve her açıdan kendi öz kaynaklarıyla mücadele eden bir Türkiye, vatandaşlarımızın geleceğe umutlu dolu bakmasını sağlamaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir an önce hayata geçmesi,olası iç ve dış karmaşıklıkların ve dolayısıyla oluşabilecek ekonomik zorlukların önüne geçilmesi adına alınacak erken seçim kararının vazgeçilmez bir seçenektir.

Seçimlerin öne alınmış olmasının İŞ DÜNYASI Açısından da belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve önlerini daha net görebileceklerini söyledi.

Furkan EREN, İŞ dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamının sürdürülebilmek ve yakın coğrafyada cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne bir an önce geçilmesi artık bir elzemdir. Dolasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu 24 Haziran tarihinde erken seçim kararını, İŞ DÜNYASI ve Ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyorum.

İnanıyorum ki bu seçim sonuçları,2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Diye konuştu

TÜRK İSLAM COGRAFYAMIZIN VE ANLI ŞANLI TÜRKİYEMİZİN bekleyecek bir saatinin bile olmadığını ifade eden EREN Dünyanın bu konjonktüründe iş dünyası olarak ihtiyacımız olan tek şey siyasi istikrarın sürmesidir.

Ekonomide kur üzerinden yapılan atak ve reel sektörün taşıdığı riskler açısından Türkiye’nin CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET Sistemi’ne beklemeden bir an önce geçmesi zorunluluktur. Önümüzü daha net görebilmek için de uluslararası çevrelerin kur manipülasyonlarına hak ettikleri cevabı daha güçlü verebilmek için de buna ihtiyaç vardır. Seçim kararının Tüm Ülkemize Hayırlı Olmasını temenni ediyorum.

Furkan EREN ayrıca 24 haziran seçimlerine katılacak olan tüm milletvekili aday adaylarına çıktıkları bu kutlu dava yollarında başarılar diledi..