Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, bu sömestr tatilinde de  eğlenerek öğreten, heyecan dolu etkinlikler ile minik ziyaretçilerini karşılayacaklar. Şanlıurfa Piazza Kuzey Kutbu’nun gizemli insanları Eskimoları, Kahramanmaraş Piazza ise mavi denizlerin hakimi korsanları minik ziyaretçileri ile buluşturacak.

Nezih, güvenli, ferah ortamı, seçkin mağazaları, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Şanlıurfalılar ve Kahramanmaraşlıların buluşma noktası olan Piazza AVM’ler yarıyıl tatiline sayılı günler kala küçük konuklarını unutmadı. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza AVM’ler, minik ziyaretçileri için karne hediyesi olarak birbirinden eğlenceli ve heyecanlı etkinlikler hazırladı.

ESKİMO KASABASI ŞANLIURFA’DA

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan çocuklar, Şanlıurfa Piazza’da Kuzey Kutbu’nun gizemli insanları Eskimoların bilinmeyen yönlerini keşfedecekler.

Çocuklar, 19 Ocak Cuma günü başlayacak sömestr etkinliğinde, eksi 40 dereceyi bulan soğuklarda kendilerine özgü yaşantılarıyla dikkat çeken Eskimoların kültürünü tanıma fırsatı bulacaklar. Alışveriş merkezinin minik konukları, İglo olarak adlandırılan Eskimo evlerini inceleme imkanına da sahip olacaklar.

50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin 4 ile 12 yaş arasındaki çocukları, Piazza AVM’nin etkinlik alanında kurulacak olan Eskimo Kasabası’nda hem tatilin keyfini çıkaracak hem de Eskimoların yaşantısını eğlenerek öğrenecekler. 14.00 ile 19.00 saatleri arasında, yarım saatlik seanslar halinde gerçekleştirilecek "Eskimo Kasabası Etkinliği" 25 Ocak Perşembe günü sona erecek.

KORKUSUZ KORSANLAR KAHRAMANMARAŞ’TA

Kahramanmaraş Piazza AVM ise minik ziyaretçilerini mavi denizlerin korkusuz hakimi korsanlar ile buluşturacak. Alışveriş merkezinin etkinlik alanında 19 Ocak Cuma günü ve 25 Ocak Perşembe günleri arasında gerçekleştirilecek ‘Korkusuz Korsanlar Atölyesi’ne katılan minik ziyaretçiler, engin denizlere yelken açıp gizemli hazinelerin peşine düşecekler.

Kahramanmaraş Piazza AVM’nin 4-12 yaş arası minik ziyaretçilerini ağırlayacak ‘Korkusuz Korsanlar Atölyesi’, 6 gün boyunca 13:00 ile 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kahramanmaraş Piazza AVM’nin karne hediyesi olan etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek çocuklar, atölyede maceradan maceraya atılacak ve eğlenerek öğrenmenin tadına varacaklar.

 

 

Editör: TE Bilişim