Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, insanlığın küreselleşme ile gelen ve insani değerleri ortadan kaldırmaya çalışan bir saldırı altında olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Küreselleşme Karşısında Gençlerimiz Şahsiyetin İnşaası konulu panelin ikincisi düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen panelin ikincisi 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, ile okul idarecileri öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı panel 29 Aralık 2017 Cuma günü saat 14.00’de başladı.

Prof. Dr. M. Akif Özdoğan’ın yönettiği panelde Prof. Dr. Murtaza Korlaelçi, Prof. Dr. Celal Türer, Prof. Dr. Gürbüz Deniz ve Yrd. Doç. Dr. M. Enes Kala, ‘Küreselleşme Karşısında Gençlerimiz Şahsiyetin İnşaası” konusunda görüşlerini dile getirerek, katılımcıları bilgilendirdiler

Panelin kapanış bölümünde kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Kıymetli gençler, gelecekte hatırlayacağınız en önemli programlardan bir tanesini gerçekleştirdik hep berber burada. Bugün dünyayı istila eden bir problem, bütün dünyada değerleri yerle bir eden, sınırları kaldıran, insanları değer yargılarından, ilkelerinden arındırmaya çalışan bir saldırı altında insanlık. Bu kürselleşme ile beraber gelen bir saldırı. Burada saygıdeğer hocalarımız bizlere bunları anlattı. İnşallah gelecekte ülkemize, maneviyatımıza, insanlığa karşı yapılan bu saldırılara karşı sizler duracaksınız, sizler anlatacaksınız. Hocalarımız tüm Türkiye’yi gezmekte, tüm Türkiye’ye anlatmakta. Verdikleri bu değerli bilgilerden dolayı hocalarımıza ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli gençlerimize çok teşekkür ediyor, başka toplantılarda, panellerde görüşmek üzere hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.