Kahramanmaraş Kara Ziyaret Mahallesindeki Beylerbeyi ilkokulu ve Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kıyafet , Ayakkabı ve Kırtasiye malzemelerini okul yönetimine teslim edildi. Kahramanmaraş'taki Gönüllü Berberlerden Ahmet Demir ve İlyas Özenir'in katılımı ile 100'e yakın erkek çocukların saç kesimi yapıldı.

Okul müdürü Ali Us bu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek " Edeler Diyarı'nın Kahramanmaraş 'ta yaptığı faaliyetleri duyuyorduk. Böyle bir günde bizim okulumuzu seçerek bizleri ziyaretlerinden çok memnun olduk dedi. İhtiyaç sahibi birçok yavrumuz olduğunu sizin gibi değerli Sivil Toplum kuruluşlarının gayretleri ile ülkemizin ileride daha iyi yerlere geleceğini düşündüğümüzü belirtmek istiyorum'' dedi.

Edeler Diyarı Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Berber, "Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında özellikle kırsal kesimlerdeki okullarımızı ziyaret ederek ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilmek üzere Kıyafet , Ayakkabı ve Kırtasiye malzemelerini okul yönetimine teslim ettiklerine, Kahramanmaraş'ta bizimle irtibata geçen gönüllü Kuaförlerimizle çocuklarımızın saç kesimini yaptıklarını bir nebzede olsa onların yüzlerini güldürmek istediklerini söyledi.Bu gönüllü harekete katkıda bulunmak isteyen Berber ve Kuaförler bizimle irtibata geçerse bundan sonraki ziyaretlerde daha çok öğrenciyi mutlu etmek istediklerini belitti.

Gönüllü Berberlerden Ahmet Demir, "Böyle bir organizasyonda Edeler Diyarı ile birlikte çocuklarımızın yanında olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek , çocuklara bu traşın adının Ede Traşı olduğunu berbere gittiğinizde beni Ede Traş'ı yapın demelerini istediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim