Üsküdar Belediyesi tarafından 10-18 Şubat tarihleri arasında Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "4.Üsküdar Kitap Fuarı" beklentilerin üzerinde bir katılımla gerçekleşiyor. Kongre merkezi avlusunda yer alan çadırda ve kültür merkezi içerisinde fuaye alanında gerçekleşen fuarda halkın ilgisi yayınevlerini ve yazarları sevindirdi.

17 Şubat Cumartesi günü B salonda C Planı Yayınları - Vefa Kitap Dağıtım standında "Kum Saati" adlı kitabını okuyucuna imza eden dünyaca ödüllü şair yazar Esra Şahin, okuyucunun ilgisiyle fuarda yüzü güldü.

Kahramanmaraş 46 TV koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya demeç veren şair-yazar Esra Şahin; fuara iyi ki katılmışız. Aradığımız enerjiyi bulduk. Mart ayında CNR da yapılacak olan İstanbul kitap fuarı öncesi Üsküdar da okuyucularımızla bir araya geldik. Onların kitaplara olan ilgi ve alakalarından enerji topladık dedi.

Ensar Yayın grubunda eğitici kitaplar yazan dönem eserlerini çocuklara sevdiren çocuk gelişim uzmanı ve aile danışmanı pedagog tanınmış yazar Mehtap Şenkaya da, küçük okurlarıyla buluştu. Eğitici eserlere imza atan yazar Mehtap Şenkaya fuar hakkında düşüncelerini paylaştı. Şenkaya" Fuarların en güzel tarafı yazarın okurlarına imza vermesidir. Kitaba atılan imza gönüle bırakılan bir mirastır" dedi. Fuarda okurlarına  imza veren yazar halkın ilgisiyle yakında eğitici yeni bir eserini okuyucusuyla buluşturacağının müjdesini verdi.

Dünya Kadar Kitap sloganıyla bu yıl 4.'sü yapılan Üsküdar Kitap Fuarı'nda imza günü sonrası 46 TV canlı yayınına konuk olan yazarlar projelerinden bahsederken yazar camiasının genel sorunlarını da dile getirdiler. 

Üsküdar Belediyesi tarafından "Dünya Kadar Kitap" sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen kitap fuarına ilahiyatçı-yazar Zeynep Haşemi Belgeli "Paçanya Krallığı" adlı kitabı ile katılırken, "Erdemli Toplum" projesiyle ses getiren drama eğitmeni ve yazar Dilek Erdem ise "Ergenus Cumhuriyeti" kitabını Cağaloğulları Yayınları standında okurlarıyla buluşturdu.