Kahramanmaraşlıların özlemle beklediği ve son yıllarda gündeminden düşürmediği stadyum müjdesi sonunda bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Kahramanmaraş’a gelen spor bakanlarından istenmesine rağmen gündeme gelmeyen Kahramanmaraş’a yakışır stadyum müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan Müftülük meydanında 90 bin kişinin önünde verdi. Erdoğan’ın bu müjdesi spor severleri heyecanlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çevre felaketine neden olan ve insan sağlığını tehdit eden sanayi atıklarının da artık Aksu nehri ile Sır barajını kirletemeyeceğine değindi. Erdoğan; Sanayi atıklarının kolektör aracılığıyla temizlenip tekrardan Aksu ve Sır barajına akıtılacağını müjdeledi.

Ekranlardan diğer illerdeki şehir hastanelerini gösteren Erdoğan Kahramanmaraş’a da devasa bir şehir hastanesi kazandırılacağını söylemesi Kahramanmaraşlıları sevindirdi. Erdoğan ayrıca Hızlı Tren hattının Kahramanmaraş’la Nurdağ’ını bir birine bağlayacağını belirterek, ekrandan gösterdiği devasa şehir hastanelerinden birinin de Kahramanmaraş’a yapılacağını söyledi. Kahramanmaraş’ın ulaşım alanında devam eden çalışmalarında bitim tarihlerini verdi.