Giderek artan ekonomik krize dikkati çeken Öztunç, "Son bir ay içerisinde beş vatandaşımız yokluk ve yoksulluk nedeniyle kendini yaktı... AKP iktidarı ise yalan söylemeye ve hala pembe tablolar çizmeye devam ediyor. Şu anda Türkiye'de mutlu olan tek grup AKP üst düzey yöneticileridir" tespitini yaptı.

ADD İLE OMUZ OMUZA MÜCADELE

İl Başkanı Esat Şengül ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanlığında il yönetim kurulu toplantısına katılan Öztunc, ADD Kahramanmaraş Şube Kongresine de katılarak bir konuşma yaptı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlık Türkiye'si için ADD ile birlikte omuz omuza mücadele ettiklerini vurgulayan Öztunc, daha sonra Pazarcik ilçesindeki danışma kuruluna katıldı.

PAZARCIK YİNE KALEMİZ OLACAK

Bini aşkın Pazarcıklının katıldığı toplantıda da büyük bir ilgi gören Öztunç, "2019 seçimlerinde maraştaki en buyuk hedeflerimizden  birisi Pazarcık belediyesini yeniden almaktır. Gecen secimlerde yasanan talihsizlik bu dea yasanmayacak ve pazarcik yeniden CHP'nin kalesi olacak" dedi.

YEREL İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI

"Yerel seçimlerde yönetici olmak isteyen, belediye baskan adayı olmak isteyenler yavas yavas sahaya çıksınlar" çağrısı yapan Öztunç, ülke gündemine ve ekonomik görünüme ilişkin de birbirinden önemli açiklamalar yapti.

MUTLU OLAN TEK GRUP AKP YÖNETİCİLERİ

Giderek artan ve insanları canından bezdiren ekonomik krize dikkati çeken Öztunç, "Sokaklarda aç yatan insnlar var... ekonomik kriz yüzünden evine ekmek götüremeyen babalar var... Son bir ay icinde 5 vatandaşımız ekonomik yokluk ve yoksulluk nedeniyle kendini yaktı. Ülkeyi acımasızca yöneten iktidar AKP ve onun temsilcileri ise yalan söyleyerek pembe tablolar çizmeye devam ediyor. Şu anda Türkiye'de mutlu olan insanlar sadece AKP'nin üst düzey yönetici grubudur. AKP'nin 16 yıldır sürdürdüğü rant ekonomisi bir avut mutlu azınlık dışında vatandaşları ezmeye devam ediyor... AKP'nin elit ve üst yönetim kesimi ile rant düşkünü hırsız iş adamları dışında kalan toplumun tamamına yakını perişan durumdadır" diye konuştu.

UMUTSUZLUĞA YER YOK; HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR

Bu tablonun ilanihaye sürmeyeceğini ve umutsuz olmadığını da vurgulayan Öztunç, "Elbette hep böyle sürmeyecek. Tüm sorunların bir çözümü vardır. Her gecenin bir sabahı olacaktır. Önümüze öyle veya böyle yakın zamanda bir sandık gelecektir. Hatta bir çok sandık gelecektir. İşte bizim yapmamız gereken bu tabloyu yaratanları o sandıklara gömmek olacaktır. Ben buna inanıyorum ve bu umutla mücadele ediyorum. Hepiniz de bu amaç için mücadele ederseniz eminim özlemini duyduğumuz iktidarı elde edeceğiz" dedi.

ŞENGÜL: TÜM MARAŞ'TA CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ

Kahramanmaraş CHP İl Başkanı Esat Şengül da yaptığı konuşmada "daha çok mücadele ve daha çok çalışma" mesajı verirken, "Örgüt olarak çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Kararlı ve kendimizden emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize ve tüm Kahramanmaraş'ta CHP bayraklarını dalgalandıracağımıza olan inancım tamdir. Yeter ki biz kendi içimizdeki birlik ve bütünlüğümüzü kaybetmeyelim" diye konuştu.