Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda ilk olarak kürsüye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu geldi.

Şube Müdürü Sofioğlu, Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü olarak her zaman Kahramanmaraş halkına hizmet verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade ederek: “Büyükşehir Belediyemiz Aile Danışma ve Eğitim Merkezleri aracılığıyla hem ailelerimize hem de öğrencilerimize ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermektedir” dedi.

Programda daha sonra şair Esra Şahin ve Şair Yaşar Demirel birer şiir okudular. 15 Temmuz’u anlatan slaytın izlenmesinin ardından kürsüye 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat geldi.

Gazi Safiye Bayat 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen kalkışmadan bugünlere kadar yaşanan süreci değerlendirerek, İstanbul’da meydana gelen ve birbirini takip eden olaylar zincirini anlattı.

Daha sonra program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile sonlandırılırken, programın sonunda AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Kadın Kolları Şube Başkanı Ayşe Sofioğlu 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat’a çiçek ve hediye takdim ederek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim